Kosár

Iratkozzon fel havonta megjelen? hírlevelünkre!
 Főoldal arrow Szállítási feltételek
Feltételek PC Kuckó Webáruház

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK: 

www.pckucko.hu Webáruház üzemeltetője : PC Kuckó  Debrecen Kft.

                                                                       4024 Debrecen, Batthyány u.10.

                                                                       Adószám:12119758-2-09

                                                                       EU adószám: HU12119758

                                                                       Engedélyszám: 230970/2/2009

                                                                       Telefonszám: 52-412-166

A www.pckucko.hu webáruház használatának szabályzata:

 

1.1 Regisztráció:

A PC KUCKÓ WEB Áruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. Bármilyen áru megrendelése elõtt azonban regisztrálni kell a rendszerben. A regisztráció során meg kell adni a nevet, a kívánt szállítási címet, e-mail címet és telefonszámot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges. Az adatok helyessége bármikor ellenõrizhetõ és módosítható, törölhetõ jóváhagyás elõtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követõen már nem módosíthatók. Minden új megrendelés elõtt az adatok természetesen módosíthatók. A PC KUCKÓ WEB Áruház a megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a kapcsolatfelvételhez használja.

A WEb Áruház termékeinek adatlapján található információ a gyártó által megadott adat, ennek változtatásáért, eltéréseiért nem tudunk felelõsséget vállalni. A termékek adatlapján található kép, illusztráció. A deviza árfolyamok változása miatt akár napi szinten is változhatnak az árak.

1.2 Megrendelés:

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. A megrendelés az elküldése elõtt bármikor megváltoztatható, ellenõrizheti a kosár tartalmát. Ha az adatok jóváhagyása után a megtöltött kosarat rákattintással elküldi, rendszer a ’Pénztár’-hoz irányítja. A megrendelési folyamat a {4} lépésig, azaz a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható. A rendszer a megrendelésrõl egy visszaigazoló e-mailt küld. Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

1.3. Szállítás és fizetési lehetõségek: 

A WEB Áruházban kiválasztott árukat cégünk a kiválasztás után megadott címre házhoz szállítja. A várható szállítási határidõt az egyes termékeknél külön megadtuk.

A helyszínre szállítás díja:           

50.000 Ft értékhatárig, és 30 kg súlyhatárig:           1.990 Ft (a díj az ÁFA összegét már tartalmazza)          

50.000 Ft fölötti vásárlás esetén, amennyiben az áru súlya nem éri el a 30 kg-t, a szállítás díját elengedjük.          

30 kg-nál nehezebb súlyú, illetve 2 méternél nagyobb terjedelmû
                                          áruk esetén a megrendelés után ügyintézõnk felveszi
                                          Önnel a kapcsolatot, és a szállítás díjáról egyedi ajánlatot adunk. 

Az áru kifizetése jelenleg kétféle módon történhet:          

Elõre utalással: a megrendelés számára hivatkozva a megrendelés és az esetleges
                                szállítás összegét elõre kérjük átutalni a megrendelésen szereplõ
                                bankszámla számra. Az áru szállítását az összeg megérkezése után
                                indítjuk el. 
          

Utánvéttel: 50.000 Ft értékhatárig az árut az átvételkor a szállítónak készpénzzel
                                is ki lehet fizetni.

Bármilyen vásárlás esetén választhatja azt a lehetõséget, hogy a megrendelt árut a megrendelés során kiválasztott üzletben személyesen veszi át. Ebben az esetben az áru átvehetõségérõl e-mail-ben értesítjük. A fizetés az üzletben történik, szállítási költség nincs.

2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

2.1. Az általunk eladott árukra terméktípusoktól függõen, eltérõ, a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállalunk. Az ettõl eltérõ szavatossági idõ vagy jótállás és ennek idõtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

2.2. A PC KUCKÓ WEB áruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre. Ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni.

2.3. A megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

 3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (részletesen)

3.1. A PC KUCKÓ WEB áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezõket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredõ károkért, illetve a folyamat közben felmerülõ technikai problémákért a PC KUCKÓ WEB Áruház felelõsséget nem vállal.

3.3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.4. A vevõ köteles a kiszállítás idõpontjában a csomagot tételesen ellenõrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követõen hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

3.5. A szállítócéggel lehetõség van idõpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kell jelezni.

3.6. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényérõl a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

3.7. A kiszállítás munkanapokon 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti idõintervallumban elérhetõ!  

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

4.1. A vevõ jogosult a megrendelést követõen 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen (a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címen). Ebben az esetben a vevõt semmilyen költségviselés nem terheli.

4.2. A vevõ az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevõ által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül visszatéríteni.

4.3. A Vevõ viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége)

4.4. A PC KUCKÓ WEB Áruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérülésébõl adódó költségek a Vevõt terhelik.

5. A FELELÕSSÉG KORLÁTOZÁSA

5.1. A PC KUCKÓ WEB Áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részérõl az Internet lehetõségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülõ hibákra.

5.2. A PC KUCKÓ WEB Áruház  semmilyen módon nem felelõs az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat. 

Bármilyen mûködési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a PC KUCKÓ WEB Áruház akadálytalan mûködését és a vásárlást. 

Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. 

Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de fõleg bármilyen adat elvesztése. 

Bármely szoftver nem megfelelõ mûködése. 

Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. A PC KUCKÓ WEB Áruház nem felelõs semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a PC KUCKÓ WEB Áruház való csatlakozás miatt következett be.

5.4 A résztvevõ felelõssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5 Egyedül a vásárló felelõs a PC KUCKÓ WEB Áruház való kapcsolódásáért és a PC KUCKÓ WEB Áruház áruházban való vásárlásért.

5.6. A PC KUCKÓ WEB Áruház nem vonható felelõsségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. A PC KUCKÓ WEB Áruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidõt. A változás a PC KUCKÓ WEB Áruház történt megjelentés idõpontjától lép életbe.

5.8. Bármely módosítás abban az idõpontban lép életbe, amikor online megtalálható a PC KUCKÓ WEB Áruház. Bármely résztvevõnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9. A PC KUCKÓ WEB Áruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a PC KUCKÓ WEB Áruház nem vonható felelõsségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevõ rovására történt csalás miatt.

5.10. Abban az esetben, ha a résztvevõ bármilyen formában megsérti a szabályokat, a PC KUCKÓ WEB Áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevõ nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

6. ADATVÉDELEM 

6.1 A PC KUCKÓ WEB Áruház hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolódást létrehozni. A hozzájárulás megadása esetén is tilos a honlap tartalmi vagy grafikai elemének beépítése más honlapba. Kapcsolódást engedély esetén is csak a nyitóoldalhoz, www.pckucko.hu lehet létrehozni. 

6.2 A PC KUCKÓ WEB Áruház tiszteletben tartja a weboldal látogatóinak adatait, azokat csak a webshopból történõ vásárlás lebonyolítása, illetve külön regisztráció esetén a 'Hírlevél' szolgáltatás érdekében használja fel.