Kosár

Iratkozzon fel havonta megjelen? hírlevelünkre!
 Főoldal arrow Hírek
PC Kuckó Hírek
Elérhető az infotéka Bér.NET

Az Infotéka Kft. Bér.NET alkalmazása váltja a 2005 óta forgalomban lévő szoftvert. Teszi ezt annak érdekében, hogy továbbra is maximális kiszolgálásban részesítse ügyfeleit a mai kor elvárásainak megfelelően. Az új szoftverre váló átállás folyamatos lehet a cégekkel, de legkésőbb 2017. december 31-ig meg kell történnie. Ettől az időponttól frissítéseket már csak az új programra készítünk. A váltás anyagi terhet nem ró klubtag és szoftverkövető ügyfeleinkre, részükre az áttérés díjmentes.

A felhasználói szokásokat és elvárásokat figyelembe véve a paraméterek csak minimálisan módosíthatók. Ez vonatkozik a számfejtés paramétereire, a lista és NAV bevallásokra egyformán. A korábbinál gyorsabb és automatikus frissítés biztosítja a folyamatos jogszabálykövetést, az attól illetve a beépített paraméterektől való eltérést a dolgozókhoz rendelhető egyedi jogcím paraméterezéssel lehet felülbírálni.

Az infotéka Bér.NET alkalmazás MS SQL alapokra épül, kihasználva annak előnyeit. Amellett hogy a korábbi adatok áthozhatók az új rendszerbe, a funkcionalitás is bővült. Beállítható a dolgozókhoz az esetleges letiltások törvényi előírások szerinti automatikus levonása is. Kibővített lehetőségek kínálkoznak a teljes egészében naptár alapú számfejtési funkciókhoz. Ilyenek a csoportosan kijelölhető, akár több dolgozóra is kiterjeszthető, vizuálisan szemléltetett kieső idők, szabadságok, órák és pótlékok előírása. A csoportos számfejtés akár mindenkire, akár egyenkénti léptetéssel is elvégezhető. A módosítás lehet önellenőrzés típusú is, azaz a bevalláson külön lapon fog szerepelni. A listák csoportosan is lekérdezhetők (pl. kilépő dolgozó adatlapjai egyben). A számfejtési idő sebessége a töredéke a korábbinak. A bérek utalásán kívül lehetőség van a letiltások és járulékok automatikus utalására is.

A szükséges és elvárt operációs rendszer a Windows 7,8,10 (Windows XP nem támogatott!).

 

Telepítési segítséget kérhet: Bodó Attila 06-30-2492145 

 
Költség csökkentés

A PC Kuckó Debrecen Kft. 25 éve küldetésének érzi, hogy a hozzá hasonló, Kis és Közepes vállalkozások munkáját segítse azáltal, hogy megbízható, korrekt magatartásával, lehet tanácsaira és megoldásaira számítani az informatika szinte bármely területén.

Elégedetlen szolgáltatójával? Költségtakarékos, használati szokásnak megfelelő mobil előfizetést keres?

Kérjen ajánlatot, mobil, internet használat esetén!

Gondot okoz irodájában a szoftverek legalizálása? Van megoldás erre is!

Kamatmentes részletfizetéssel akarja bővíteni számítógép parkját?  

Nem tud megoldást a rosszindulatú szofver támadások ellen? 

Nav engedélyes számlázó programot keres?

Kulcsrakész megoldások!

Csak vegye fel a kapcsolatot a vezetővel!

 

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez  

 

 

 

 

 

 

 
Térítésmentes tanácsadás


A PC Kuckó Debrecen Kft. térítésmentes tanácsadást ad a KKV szektor résztvevőinek, egyéni vállakozásoknak, civil szervezeteknek.

A cégre szabott személyes tanácsadás témái:

 

* Vállalkozásra szabott informatikai és telekommunikációs tanácsadás.

* Céges telekommunikációs költségek optimalizálása.

* Internet, mobil szolgáltató ár-érték-szolgáltatás alapon való összehasonlítása, értékelése,

   szakmai elemzése.

* Flotta tagság előny-hátrány elemzése. 

 

Érdeklődés  esetén kapcsolatfelvételi lehetőség: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 8 / 219