Kosár

Iratkozzon fel havonta megjelen? hírlevelünkre!
 Főoldal arrow Segítség
Segítség

Az egyes fő funkciókról:

  • Szakmai tanácsadás: ha nem tudja, hogy hol kezdje a vásárlást, vagy egyszerűen csak elakadt, válassza a képernyőn fent, középen lévő funkciógombot, és a felkínált ablakban minél részletesebben írja le, milyen informatikai problémájára szeretne megoldást találni. Mi ezt figyelemmel kísérjük, és sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, a legjobb tudásunk szerint e-mail-ben megválaszoljuk.
  • Számítógép összeállítás: ez elsősorban a haladó felhasználóknak szóló funkció, ahol lépésről lépésre végigmehetnek egy gép összerakásán, és így végül egy számukra maximálisan megfelelő konfiguráció kerülhet a birtokukba.
  • Termék kiválasztás: felhasználói igények alapján. Főleg azoknak a vásárlóknak szeretnénk megkönnyíteni a választást, akik nem akarnak részletesen elmerülni az informatika világába, csak használni szeretnék. Amennyiben válaszolnak néhány kérdésre, amelyek a termék jellemző használatával kapcsolatosak, mi javaslunk termékeket, amelyek az igényeknek megfelelőek, csak ezek közül kell választani!
  • Összehasonlító: nehéz dönteni vagy választani? Mi megkönnyítjük döntését. Hasonlítson össze egyszerre akár három terméket, ahol a szükséges információk birtokában már nem lehet olyan bonyolult a döntés!
  • Keresés: írjon be bármilyen szót, vagy szó töredéket, és a keresés megmutatja mindazokat a termékeket, amelyeknél a beírt karakter sorozat előfordul. Ha tudja azokat a jellemzőket, amelyre szüksége lenne, a keresés nagyon meggyorsítja a termék megtalálását.